SLUIT MENU

Global Mobility

05 december 2024

De toekomst van werk verandert snel en Global mobility staat hoog op de agenda bij organisaties die willen groeien en internationaal willen uitbreiden.

De beroepsbevolking van vandaag bestaat steeds meer uit teams met verschillende nationaliteiten en teams die vanuit verschillende landen voor hun organisatie werken. Sommige werknemers treden in dienst bij een werkgever buiten het land waarin ze wonen. Andere werknemers maken dienstreizen naar een ander land dan hun gebruikelijke werkland. Weer andere werknemers gaan voor korte of langere tijd namens een werkgever in een ander land aan de slag. In al deze gevallen hebben werkgevers te maken met het geldende recht in meerdere landen.

De Praktijkopleiding Global Mobility is allround programma voor professionals die willen leren hoe zij wetgeving en beleid op een praktische wijze kunnen toepassen. De opleiding bestaat uit vier modules die op individuele dagen plaatsvinden:

  1. Visa & Immigratie
  2. 30%-regeling & Payroll
  3. Belastingen & Sociale Zekerheid
  4. Global Mobility Management

In iedere module is aandacht voor één of meerdere onderwerpen en wordt duidelijk hoe deze onderwerpen met elkaar in verbinding staan. De modules worden verzorgd door ervaren vakspecialisten.

Er is aandacht voor praktijkvoorbeelden en ondersteuningsmodellen, waarbij de deelnemers leren waar je op moet letten bij het aannemen van, en werken met internationale arbeidskrachten.

De Praktijkopleiding Global Mobility is ideaal voor salarisadministrateurs, HR medewerkers, Global Mobility adviseurs, C&B-specialisten en recruiters. Of je nu een beginnende professional bent die een stevig fundament wil leggen of een ervaren specialist bent die zijn of haar expertise verder wil verbreden, deze opleiding biedt een gestructureerd programma dat is afgestemd op diverse ervaringsniveaus.

Inschrijven en meer informatie