"Breng je organisatie verder"
SLUIT MENU

Partnership en Sponsor mogelijkheden

HRMorgen richt zich op HR-professionals die van hun organisatie een aanstekelijke werkgever willen maken. Van junior tot senior, van recruiter tot HR business partner: allemaal willen ze mens & organisatie laten floreren. Verder kijken dan de dag van vandaag, een visie ontwikkelen op het vak en bewust stappen zetten in de eigen loopbaan.

Onze ambitie is om een aansprekende community te zijn, beweging te creëren en innovatie te stimuleren. Dit doen we door partijen bij elkaar te brengen en uit te dagen om informatie te delen.

ZiPMedia is de enige uitgever die volledig is gespecialiseerd in de wereld van werk. Met vijf titels volgen, maken en verspreiden we het nieuws over alle facetten de arbeidsmarkt. Iedere titel is gericht op een specifieke doelgroep. Zo maken we verhalen die echt relevant en interessant zijn voor het beoogde lezerspubliek.

Voor het goed organiseren van de on- en offline activiteiten zijn inkomsten nodig. Hiervoor zijn we op zoek naar visionaire organisaties die het belang van HRMorgen en ZiPmedia inzien en ons willen steunen als adverteerder of samenwerkingspartner. Met een Sponsor- of Partnerpakket vergroot u uw zichtbaarheid en bekendheid in deze markt en bij deze doelgroep en draagt u bij aan de verdere ontwikkeling van deze nieuwe economie.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden om Sponsor of Partner te worden? Vul dat het onderstaande formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en sturen we u onze mediakit toe.    [wpgdprc "Ik ga ermee akkoord dat ZiPmedia mijn gegevens mag opslaan en verwerken."]