"Breng je organisatie verder"
SLUIT MENU

AWVN

Advies, informatie en netwerk voor werkgevers.

AWVN is de grootste werkgeversvereniging van Nederland. We adviseren, gidsen en beïnvloeden werkgevers en brancheverenigingen als het grootste en breedste netwerk voor werkgevers, een platform om te leren, inspireren en delen.

Dat doen we vanuit de overtuiging dat vernieuwend werkgeven – in een constructief overlegklimaat de wendbaarheid en weerbaarheid van ondernemingen verhogen – de weg is naar vooruitgang. Vooruitgang die nodig is om van Nederland het meest veerkrachtige, productieve en inclusieve land van Europa te maken.

Waar schrijft AWVN over?

Onze leden geven we  concrete adviezen in elk denkbaar HR-domein. Daarnaast zetten we ons in voor de belangen van werkgevers. Dat doen we op de plekken waar besluiten worden gemaakt over beleid dat relevant is voor werkgevers. 

Op HRMorgen publiceert AWVN over alles wat met werkgeven te maken heeft. We willen de lezers van HRMorgen inspireren op het gebied van  maatschappelijk verantwoord werkgeverschap. Daarnaast bieden we in onze artikelen onder andere concrete adviezen over hoe werkgevers zich kunnen wapenen tegen de arbeidsmarktkrapte. 

Meer weten over AWVN? Ga dan naar onze website.