"Breng je organisatie verder"
SLUIT MENU

Visa & Immigratie

12 september 2024

De toekomst van werk verandert snel en global mobility staat hoog op de agenda bij organisaties die willen groeien en internationaal willen uitbreiden.

De beroepsbevolking van vandaag bestaat steeds meer uit teams met verschillende nationaliteiten en teams die vanuit verschillende landen voor hun organisatie werken. Sommige werknemers treden in dienst bij een werkgever buiten het land waarin ze wonen. Andere werknemers maken dienstreizen naar een ander land dan hun gebruikelijke werkland. Weer andere werknemers gaan voor korte of langere tijd namens een werkgever in een ander land aan de slag. In al deze gevallen hebben werkgevers te maken met het geldende recht in meerdere landen.

De module Visa & Immigratie is één van de vier modules van de praktijkopleiding Global Mobility. Deze module biedt inzicht in de dynamische wereld van arbeidsmigratie, verblijfsvergunningen en immigratiestrategieën, en biedt deelnemers praktische handvatten om in het dagelijkse werkveld in te zetten. Tijdens deze module zullen de fundamentele aspecten van Nederlandse kennismigratie behandeld worden, variërend van basisprincipes tot uiteenlopende immigratieprocedures.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Basisprincipes Nederlandse Vreemdelingenwet
  • Tewerkstellen van buitenlandse arbeidskrachten
  • Kennismigrantenregeling
  • Verplichtingen van een erkend referent
  • Europese richtlijnen in de Nederlandse vreemdelingenwet

We kijken ernaar uit om jou te mogen verwelkomen als deelnemer van de module Visa & Immigratie.

Inschrijven en meer informatie