"Breng je organisatie verder"
SLUIT MENU

Opleiding Leiderschap met Impact

30 mei 2024

Ontwikkelhuis nodigt je uit voor de Online Oriëntatiebijeenkomst opleiding Leiderschap met Impact voor leiders. Ontdek hoe de Duale Post HBO Geaccrediteerde opleiding Leiderschap met Impact de weg van jouw leiders naar impactvol leiderschap kan vormgeven.

Waarom deelnemen?

Als HR-professional sta je aan het roer van een duurzame en lerende organisatie. Je hebt een sleutelrol in het creëren van nieuwe competenties om leiders en hun teams in staat te stellen behendig en wendbaar om te kunnen gaan met verandering zodat niet alleen jij, maar ook jouw leiders écht impact kunnen maken.

Leiders binnen jouw organisatie hebben in hun functie verschillende rollen met daarbij behorende taken. Leidinggevenden hebben de opdracht om samen met hun team uitvoering te geven aan de organisatiestrategie en de daarbij horende doelen te vertalen en implementering daarvan te begeleiden. Daarnaast heeft de leidinggevende de verantwoordelijkheid dat de medewerkers werkplezier beleven, zich gewaardeerd voelen, uitgedaagd worden, betrokken zijn en vertrouwen hebben in de toekomst van de organisatie.

Gedurende de opleiding staat telkens de vraag centraal: Hoe kunnen leiders zo goed mogelijk invulling geven aan hun leiderschap, hoe kunnen zij écht impact maken.

Leiders hebben natuurlijk niet alleen zichzelf de juiste kant op te sturen. Anno nu staat het motiveren, stimuleren en de potentie zien van individuele medewerkers op nummer 1 in hun takenlijst. Ze zijn coach, mentor én leider ineen. Leiders met impact combineren vakmanschap, zelfvertrouwen, zelfkennis en het vermogen om verbinding te maken en te behouden.

Hoe en wat?

Ontdek het allemaal tijdens de online oriëntatiebijeenkomst Leiderschap met Impact. Vergaar informatie, ervaar de manier van werken, stel al je vragen (neem dus ook zeker je leiders, leidinggevende en/of collega’s mee), en vergeet niet een 1-1 online ontwikkelgesprek in te plannen met Sonja Bakker.

Inschrijven en meer informatie