SLUIT MENU

Crowe Foederer HR Services

Smart HR services: uw mensen, onze totaaloplossing

Wij zijn uw HR-businesspartner. Een partner die een volwaardig multidisciplinair team rondom uw organisatie vormt op nagenoeg alle aspecten van HR, zowel vanuit de inhoudelijke kant van HR als vanuit de HR Tech kant. Een partner met ruim 85 professionals die werken met slimme technologie en werken vanuit een proactieve en toekomstgerichte aanpak. Zo werken we dagelijks met u samen. Aan uw inhoudelijke, operationele, tactische én strategische HR-vraagstukken.

Als er beweging is, bewegen wij mee. Bijvoorbeeld door experts aan tafel te zetten bij HR-vraagstukken, door ons Tech team in te schakelen als onze klanten HR willen gaan digitaliseren, door administratieve HR-processen over te nemen, of door samen te werken met onze internationale collega’s als onze klanten met internationale HR-vraagstukken te maken krijgen.

Ons servicemodel is modulair, schaalbaar en multidisciplinair opgebouwd en is gebaseerd op 4 pijlers: Advisory, Technology, Support en Global HR. Samen vormen ze een totaaloplossing waarmee we onze rol als uw HR-business partner invullen. Dat is SMART HR. Voor meer informatie: HR services | voor al uw HR vraagstukken | Crowe Foederer

Crowe Foederer HR Services is onderdeel van Crowe Foederer accountants & advies.

Crowe Foederer is een landelijk accountants- en advieskantoor met 660 medewerkers en 8 vestigingen in Amsterdam, Oostzaan, Lelystad, Bladel, Roermond, Venlo, Venray en het hoofdkantoor in Eindhoven. We zijn onderdeel van het wereldwijde Crowe Global netwerk dat actief is in 150 landen. We kennen zeven service lines: audit, financial services, tax, HR services, corporate finance, consultancy en technology. Met dit complete dienstenassortiment kunnen we MKB-ondernemingen en grote organisaties volledig ontzorgen in al hun vraagstukken. Het onderscheidend vermogen van onze dienstverlening ligt in innovatie zoals data science, deskundigheid, onze multidisciplinaire dienstverlening en onze persoonlijke aanpak.

1 2