"Breng je organisatie verder"
SLUIT MENU

Internationale (loon)belasting en sociale zekerheid

07 november 2024

De toekomst van werk verandert snel en global mobility staat hoog op de agenda bij organisaties die willen groeien en internationaal willen uitbreiden.

De beroepsbevolking van vandaag bestaat steeds meer uit teams met verschillende nationaliteiten en teams die vanuit verschillende landen voor hun organisatie werken. Sommige werknemers treden in dienst bij een werkgever buiten het land waarin ze wonen. Andere werknemers maken dienstreizen naar een ander land dan hun gebruikelijke werkland. Weer andere werknemers gaan voor korte of langere tijd namens een werkgever in een ander land aan de slag. In al deze gevallen hebben werkgevers te maken met het geldende recht in meerdere landen.

De module Internationale Belastingen & Sociale Zekerheid is één van de vier modules van de praktijkopleiding Global Mobility. Gedurende deze module zullen we de cruciale elementen van internationale belastingen en sociale zekerheid bespreken. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de praktische toepasbaarheid van internationale belastingregelingen en sociale zekerheidsprogramma’s bij uitzendingen van en naar het buitenland.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Internationale loonbelasting
  • Belastingverdragen
  • 183-dagen regeling
  • Sociale Zekerheid
  • Remote working
  • Posted worker directive

We kijken ernaar uit om jou te mogen verwelkomen als deelnemer van de module Internationale Belastingen & Sociale Zekerheid.

Inschrijven en meer informatie