Blog Archieven

Compagnon

Een compagnon is zowel een goede vriend als een zakelijk partner. Een echte compagnon blinkt dan ook uit in zowel relatie als resultaat. Zo ontwikkel je vertrouwen in een relatie. Dat vertrouwen is de voedingsbodem voor groei van alle betrokkenen.

We heten niet voor niets Compagnon: we hebben de ambitie om onze naam écht inhoud te geven. Onze teams werken vanuit Amsterdam, Den Bosch, Utrecht en Zoetermeer (hoofdkantoor).

Tags | Reacties uitgeschakeld voor Compagnon

AWVN

AWVN is de grootste werkgeversvereniging van Nederland. We adviseren, gidsen en beïnvloeden werkgevers en brancheverenigingen als het grootste en breedste netwerk voor werkgevers, een platform om te leren, inspireren en delen.

Dat doen we vanuit de overtuiging dat vernieuwend werkgeven – in een constructief overlegklimaat de wendbaarheid en weerbaarheid van ondernemingen verhogen – de weg is naar vooruitgang. Vooruitgang die nodig is om van Nederland het meest veerkrachtige, productieve en inclusieve land van Europa te maken.

Waar schrijft AWVN over?

Onze leden geven we  concrete adviezen in elk denkbaar HR-domein. Daarnaast zetten we ons in voor de belangen van werkgevers. Dat doen we op de plekken waar besluiten worden gemaakt over beleid dat relevant is voor werkgevers. 

Op HRMorgen publiceert AWVN over alles wat met werkgeven te maken heeft. We willen de lezers van HRMorgen inspireren op het gebied van  maatschappelijk verantwoord werkgeverschap. Daarnaast bieden we in onze artikelen onder andere concrete adviezen over hoe werkgevers zich kunnen wapenen tegen de arbeidsmarktkrapte. 

Meer weten over AWVN? Ga dan naar onze website.

Reacties uitgeschakeld voor AWVN

Crowe Foederer HR Services

Wij zijn uw HR-businesspartner. Een partner die een volwaardig multidisciplinair team rondom uw organisatie vormt op nagenoeg alle aspecten van HR, zowel vanuit de inhoudelijke kant van HR als vanuit de HR Tech kant. Een partner met ruim 85 professionals die werken met slimme technologie en werken vanuit een proactieve en toekomstgerichte aanpak. Zo werken we dagelijks met u samen. Aan uw inhoudelijke, operationele, tactische én strategische HR-vraagstukken.

Als er beweging is, bewegen wij mee. Bijvoorbeeld door experts aan tafel te zetten bij HR-vraagstukken, door ons Tech team in te schakelen als onze klanten HR willen gaan digitaliseren, door administratieve HR-processen over te nemen, of door samen te werken met onze internationale collega’s als onze klanten met internationale HR-vraagstukken te maken krijgen.

Ons servicemodel is modulair, schaalbaar en multidisciplinair opgebouwd en is gebaseerd op 4 pijlers: Advisory, Technology, Support en Global HR. Samen vormen ze een totaaloplossing waarmee we onze rol als uw HR-business partner invullen. Dat is SMART HR. Voor meer informatie: HR services | voor al uw HR vraagstukken | Crowe Foederer

Crowe Foederer HR Services is onderdeel van Crowe Foederer accountants & advies.

Crowe Foederer is een landelijk accountants- en advieskantoor met 660 medewerkers en 8 vestigingen in Amsterdam, Oostzaan, Lelystad, Bladel, Roermond, Venlo, Venray en het hoofdkantoor in Eindhoven. We zijn onderdeel van het wereldwijde Crowe Global netwerk dat actief is in 150 landen. We kennen zeven service lines: audit, financial services, tax, HR services, corporate finance, consultancy en technology. Met dit complete dienstenassortiment kunnen we MKB-ondernemingen en grote organisaties volledig ontzorgen in al hun vraagstukken. Het onderscheidend vermogen van onze dienstverlening ligt in innovatie zoals data science, deskundigheid, onze multidisciplinaire dienstverlening en onze persoonlijke aanpak.

Tags | Reacties uitgeschakeld voor Crowe Foederer HR Services

HeadFirst Group

HeadFirst Group is een toonaangevende, internationale HR-techdienstverlener en het grootste platform voor professionals in Nederland. De organisatie biedt een diversiteit aan HR-oplossingen, zoals Managed Service Providing, Recruitment Process Outsourcing, intermediaire dienstverlening (matchmaking, contracting) en HR-consultancy. Er werken dagelijks meer dan twintigduizend professionals bij ruim vijfhonderd opdrachtgevers in Europa, waarmee HeadFirst Group een jaaromzet realiseert van meer dan twee miljard euro. De belangrijkste merken van HeadFirst Group zijn de MSP (incl. intermediaire dienstverlening) labels HeadFirst, Between en Staffing Management Services, RPO- en recruitment specialist Sterksen, IT talent sourcer StarApple en het Belgische techbedrijf ProUnity.

Reacties uitgeschakeld voor HeadFirst Group

Ontwikkelhuis

Het Ontwikkelhuis is er voor leiders én HR-professionals. Zij zijn de sleutelfiguren bij transities, de strategische businesspartners die hun potentieel kunnen inzetten om mensen in beweging te krijgen. Én, wanneer leiders en HR hun krachten weten te bundelen, ontstaat er een krachtige motor voor groei en verandering.

Je toekomst is afhankelijk van de richting waarin je beweegt. Logisch dus dat jij aan de kwaliteit van ontwikkeling geen concessies wilt doen. En dan moet je nét ons hebben. Eigenzinnig, gericht op resultaat en: persoonlijk. Bij ons draait ontwikkeling niet alleen om kennis en inzicht, maar ook om meters maken, zodat je in de praktijk vol zelfvertrouwen je rol kunt pakken, als professional, als team of organisatie. 

Lees meer over wat het Ontwikkelhuis HR-professionals en leiders te bieden heeft op: www.ontwikkelhuis.nl

Tags | Reacties uitgeschakeld voor Ontwikkelhuis