"Breng je organisatie verder"
SLUIT MENU

Partners Crowe Foederer en PSV faciliteren het juiste prestatieklimaat

In de sportwereld, net zoals in de bedrijfswereld, zorgen coaches en leidinggevenden voor groei en succes van individu en team. Met een nieuw partnerschap tussen Crowe Foederer en PSV onderstrepen deze ‘Partners in Progress’ het belang van deze rol.

De prestaties van een team hangen vaak nauw samen met de kwaliteit van de coaching en het leiderschap dat dit team ontvangt. Goed ontwikkelde coaches en leidinggevenden spelen een cruciale rol in het vormgeven van een prestatiegerichte cultuur, het bevorderen van de ontwikkeling van individuen en het realiseren van gemeenschappelijke doelen. Zij bieden de nodige steun, motivatie en strategieën om teams naar een hoger niveau te tillen.

Crowe Foederer is de nieuwe partner van PSV

Crowe Foederer gaat de komende drie jaar een samenwerking aan met PSV als ‘Partners in Progress’. In dit unieke samenwerkingsverband bundelen PSV en Crowe Foederer hun kennis en ervaring in team- en bedrijfscoaching met als doel: vooruitgang boeken voor teams en organisaties. Daarnaast staan de naam en het logo van Crowe Foederer nu op de trainingskleding van de coachingstaf van PSV 1, PSV Vrouwen en Jong PSV.

Vooruitgang als gemeenschappelijk doel

PSV als club streeft naar vooruitgang, een streven dat gedeeld wordt door de gehele Brainportregio. Ook de klanten van Crowe Foederer hebben een gemeenschappelijk doel: beter worden, groeien en zich ontwikkelen. In essentie: progressie. Er zijn dan ook veel overeenkomsten tussen de staf van PSV en Crowe Foederer: beide bieden top-ondersteuning en faciliteiten, staan achter hun spelers/klanten en doen er alles aan om hen te helpen grote prestaties te leveren. Deze steun is onmisbaar maar krijgt zelden de spotlights.

We verwelkomen met Crowe een zeer waardevolle partner die ons met haar expertise op meerdere vlakken kan ondersteunen,” vertelt Commercieel Directeur Frans Janssen. “Crowe en PSV zijn elkaar niet vreemd want we kennen elkaar al een langere periode. Met de toetreding tot onze sponsorpiramide en een prominente plek op de trainingspakken van de staf wordt de samenwerking geconcretiseerd.

Creatie van het Juiste Prestatieklimaat

“Met ons uitgebreide dienstenaanbod zijn we veel meer dan een traditioneel accountants- en advieskantoor”, aldus Johan Daams, CEO van Crowe Foederer. Ondernemers vertrouwen op hun adviseur en accountant als cruciale coach om de te nemen stappen in hun zakelijke ambities te toetsen of uit te stippelen. Kortom, zowel onze ondernemerscoaches als coaches in de sport zijn verantwoordelijk voor én spelen een cruciale rol in het creëren en faciliteren van het juiste prestatieklimaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *