SLUIT MENU
Beeld uit video met titel webinar

Webinar: Het allerbeste HR-programma van Nederland

De beste HR-afdelingen hebben één ding met elkaar gemeen: ze willen de beste zijn. En daarbij maakt de grootte van de organisatie of de sector waarin je zit echt niet uit. Deze winning mindset is hét vertrekpunt voor een succesvol HR-programma.

Renate Knol van het Ontwikkelhuis is expert in HR-transities. Met Kiki van den Berg (Executive Vice President HR Strategy & Transformation) van de Rabobank bespreekt ze hoe de HR-ambitie van de Rabobank vorm heeft gekregen.

Hoe word je als afdeling wendbaar en kun je met elkaar samenwerken om het beste HR-programma op te zetten? Van cultuur tot competentieontwikkeling, ongeacht het type organisatie waar je werkt.

Bekijk hier de video:

Het Ontwikkelhuis is er voor leiders én HR-professionals. Zij zijn de sleutelfiguren bij transities, de strategische businesspartners die hun potentieel kunnen inzetten om mensen in beweging te krijgen. Én, wanneer leiders en HR hun krachten weten te bundelen, ontstaat er een krachtige motor voor groei en verandering.Je toekomst is afhankelijk van de richting waarin je beweegt. Logisch dus dat jij aan de kwaliteit van ontwikkeling geen concessies wilt doen. En dan moet je nét ons hebben. Eigenzinnig, gericht op resultaat en: persoonlijk. Bij ons draait ontwikkeling niet alleen om kennis en inzicht, maar ook om meters maken, zodat je in de praktijk vol zelfvertrouwen je rol kunt pakken, als professional, als team of organisatie.