SLUIT MENU

Podcast: Lijnmanagers als veranderaars

Sonja Bakker en Jamila Eddini waren live op LinkedIn over het ontwikkelen van transformatief leiderschap.

Ben je benieuwd naar de wereld van de lijnmanager? Wil je weten hoe de rol van de lijnmanager is veranderd in de afgelopen jaren en waar deze rol naartoe gaat in de toekomst? Narada Bouwland en Sonja Bakker gingen over dit thema in gesprek met met Jamila Eddini, hoofd P&O Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland. We zullen ingaan op onderwerpen zoals de effecten van arbeidsmarkt omstandigheden, diversiteit en inclusie, hybride werken, technologie en werk-privébalans op de rol van de lijnmanager.

Beluister of bekijk het gesprek hieronder.

Het Ontwikkelhuis is er voor leiders én HR-professionals. Zij zijn de sleutelfiguren bij transities, de strategische businesspartners die hun potentieel kunnen inzetten om mensen in beweging te krijgen. Én, wanneer leiders en HR hun krachten weten te bundelen, ontstaat er een krachtige motor voor groei en verandering.Je toekomst is afhankelijk van de richting waarin je beweegt. Logisch dus dat jij aan de kwaliteit van ontwikkeling geen concessies wilt doen. En dan moet je nét ons hebben. Eigenzinnig, gericht op resultaat en: persoonlijk. Bij ons draait ontwikkeling niet alleen om kennis en inzicht, maar ook om meters maken, zodat je in de praktijk vol zelfvertrouwen je rol kunt pakken, als professional, als team of organisatie.