"Breng je organisatie verder"
SLUIT MENU
HRMorgen De Podcast met Mehrnoush Golafshan

Podcast: State of the art HR | Met Mehrnoush Golafshan

“Focus niet alleen op onveiligheid, maar zoek naar balans.” Sonja Bakker sprak met Mehrnoush Golafshan over sociale veiligheid.

HR professionals hebben een groeiende behoefte aan informatie over het bereiken van sociale veiligheid op de werkvloer.

In de HRMorgen podcast hadden wij een interactieve sessie over dit onderwerp. Hoe denken HR professionals over bepaalde stellingen? Welke kennis heb je nodig? Wat is de routekaart naar sociale veiligheid en wat is daarin de rol van HR?

Bekijk hier de video:

Of beluister ons gesprek hier op Spotify:

Het Ontwikkelhuis is er voor leiders én HR-professionals. Zij zijn de sleutelfiguren bij transities, de strategische businesspartners die hun potentieel kunnen inzetten om mensen in beweging te krijgen. Én, wanneer leiders en HR hun krachten weten te bundelen, ontstaat er een krachtige motor voor groei en verandering.Je toekomst is afhankelijk van de richting waarin je beweegt. Logisch dus dat jij aan de kwaliteit van ontwikkeling geen concessies wilt doen. En dan moet je nét ons hebben. Eigenzinnig, gericht op resultaat en: persoonlijk. Bij ons draait ontwikkeling niet alleen om kennis en inzicht, maar ook om meters maken, zodat je in de praktijk vol zelfvertrouwen je rol kunt pakken, als professional, als team of organisatie.